Praktisk information

Sikkerhed er vigtigt for os, og derfor har vi en hjertestarter på øen.
Hjertestarteren er fra 1. april til 30. september i opholdsrummet i Havnehuset – herefter i Brandstationen ved Naturcentret.

Havnekiosken

I havnekiosken er et fint lille udvalg af diverse dagligvarer, for eksempel sælges nybagt morgenbrød og frisklavet kaffe. Du kan også finde øl, vin og diverse udvalg i kød og lokale grøntsager til en hyggelig grillaften. Og så er der selvfølgelig også både slik og is til slikmunde i alle aldre.

Hver fredag samles store som små til “happy hour”.

Større indkøb kræver en lille tur til Assens, hvor der er gåafstand til indkøb og shopping.

Læs og udforsk mere på havnekioskens egen hjemmeside

Har du brug for yderligere information kan du finde kontaktoplysninger under menupunktet “Kontakt“.

Du kan læse et par anmeldelser om vores kiosk og dejlige ø her.

På havnen er der ud over kiosken, også mulighed for: 

Cykeludlejning
Det er her, at du f.eks. kan finde øens cykeludlejning, så du og familien kan tage jer en afslappet tur rundt på øen, i jeres tempo og uden at skulle bekymre jer synderligt om biler. 

Linned ved leje af naturskolen
Hvis du har valgt at leje af en af naturskolens hyggelige lejligheder, er det i havnekiosken, du kan leje og få udleveret linned til sengene. Du kan også medbringe dit eget sengetøj. 

Tilbud til dig

Sommerfest
Hver sommer, den første lørdag i juli, afholdes sommerfest på havnen. Der bliver opstillet telt, festudvalget laver mad og sælger drikkevarer. Der er musik og dans og et telt fyldt med glade mennesker. Er I på Baagø denne lørdag, så kom og vær med. Priserne er rimelige og tilmelding og betaling sker  i Havnekiosken.

Havnefesten 2020 er dog aflyst på grund af corona.

Krabbevæddeløb 
Baagø har sin egen krabbe væddeløbsbane som er åben året rundt, du skal bare medbringe dine egne krabber (kan fiskes i havnebassinet) 

Grillhytte 
En række frivillige har bygget en stor grillhytte med plads til mange mennesker. Den er til fri afbenyttelse af alle. 

Man skal ikke bestille plads, og det koster ingenting, du skal bare have dine egne madvarer med – alternativt kan du købe dem i kiosken. 

Grillhytten indeholder en stor grill, der er inddelt i forskellige grill felter, så man ikke behøver tænde hele grillen op.

Book en shelter
På Baagø finder du også en shelter, kaldet “Heksens Hule”, med plads til fire personer, som du kan booke overnatning til.

Du kan læse mere og booke den her.